Linuxkompis är ett ideellt projekt vars syfte är att tillhandahålla en trivsam gemenskap och samlingsplats för alla—nya som gamla—Linuxanvändare och vänner av etisk och hållbar mjukvara.

Här på Linuxkompis erbjuder vi flera olika sociala plattformar som forum, sociala medier och snabbmeddelandetjänster. Alla tjänster är och kommer alltid att vara 100% gratis och tillgängligt för alla!

Vi gör det här för att vi på Linuxkompis tycker att det är både roligt och viktigt med Linux och etisk hållbar mjukvara som respekterar användarnas personliga integritet i dagens uppkopplade samhälle.

Kontakta oss

Om du vill stödja Linuxkompis

Det förekommer inga incitament på att någon någonsin behöver på något vis stödja oss i någon form. Att ni använder er av våra tjänster och bidrar till en god och kamratlig gemenskap är belöning nog för oss!

Om du vill stödja Linuxkompis går det bra att göra det genom att helt enkelt tipsa och rekommendera dina vänner och bekanta om Linuxkompis. Det går också bra att stödja oss ekonomiskt, vilket är och kommer alltid att vara 100% frivilligt! Vi betalar gladeligen för Linuxkompis ur egen ficka och vi gör det för att vi tycker att Linuxkompis är ett roligt och givande projekt. Om du—helt frivilligt—vill bidra med ett ekonomiskt stöd går det bra att göra det via Liberapay.

Våra fasta utgifter

Domännamn Vårt domännamn finns hos Gandi. 137 SEK per år.
Mastodon-instans Vår Mastodon-instans huseras hos Masto.host. €7 per månad.

Allt ekonomiskt stöd går oavkortat och till de utgifter som vi har för Linuxkompis.